top of page

WORKSHOP 5: BÆREDYGTIGHED, DRIFT OG TEKNIK

5: 14. august kl. 12-15 på Fælleden

TEMA: BÆREDYGTIGHED, DRIFT, BYGGETEKNISKE FORHOLD

DELTAGERE: KOMMUNALE FAGPERSONER, SKOLENS LEDELSE, DELE EL HELE PROJEKTGR.

bæredygtig.png

Dagsorden

NB: Mødested: Fælleden

Tema: Bæredygtighed, drift og byggeteknik

På denne 3 timers workshop samler vi rådgiverholdets bæredygtighedseksperter, repræsentanter fra skolen såvel som kommunens folk på området for sammen at udforske og kravssætte det kommende byggeri - inde som ude - så det fremmer brug af naturen og bæredygtig dannelse, læring, adfærd og handlekraft hos skolens børn og voksne.

 

Bæredygtighed er et af det ny læringshus's designprincipper. Det handler om at skabe de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø både nu og i den fjerne fremtid. Om at skabe balance mellem udnyttelse og beskyttelse af Jordens resurser, så vi ikke ødelægger vores livsgrundlag. 

Bæredygtighed indeholder både miljømæssige, sociale og økonomiske aspekter. Hvad er levedygtigt? Hvad skaber trivsel? Hvordan lever vi mest energirigtigt? Fokus er rettet både mod undervisning og læringsmiljø og mod byggeri og drift. 

Brug af naturen handler om, hvordan vi kan bruge og inddrage naturen både som en aktiv læringsresurse i mange fag og som et socialt, sanseligt og rekreativt rum.

Dagsorden: 

1. Ramme og mål for bæredygtighed og brug af naturen for Ny Skole Hørning.

2. Oplæg og inspiration fra andre projekter

3. Fælles ide- og konceptudvikling

4. Konklusioner til videre bearbejdning af rådgiverteamet. 

 

bottom of page